top of page
  • Yazarın fotoğrafıEsma Aydan Dikmen Aksoy

neşeli bir günün kısacık özeti


bazı günler neşeyle geçiyor. bir de çok uzun sürüyor. sanki gün içinde gün yaşıyorum. neşeli birkaç gün birleşmiş, gök kuşağı gibi bir şey olmuş, hem neşeli hem çok!

sonra bazen yeni yeni şeyler öğreniyorum o yeni günlerde, seviniyorum. sevinince yeni yeni gülüyorum. kendimi yeniliyorum, kendime yenilmeden. yeni yeni insanlarla tanışıyorum bazen, onlarla yeni yeni şeyler yapıyorum. mesela yeni fotoğraflarım var, yeni filmlerim. bir de eski insanlarla görüşüyorum, onlarla gülecek yeni şeyler buluyorum, yine bir sürü kahkaham oluyor. gece yorgun uyuyunca yeni rüyalar görüyorum. ama onlar gün içinde eskiyor. çünkü bir günde birkaç gün değişiyor, üçlü beşli, geceli gündüzlü. her gecede yeni bir rüya görüyorum. rüyalar hayallere, hayaller mutluluklara dönüşüyor, sanki yeni bir kedi görmüş gibi gülümsüyorum o zaman, bir fotoğraf çekiyorum. o zaman hem yeni bir kedim hem de yeni bir fotoğrafım oluyor.

şimdi de yeni kelimelerim var ve yeni oyuncaklarım. belki yeniden çocuk da olurum. o zaman yeni uçan balonlarım olur. yeni yeni günler yaşarım, bazı günler de neşeyle geçer, mutlu olurum. kelebek gibi renkle ve neşeyle dolarım. yine yine.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page